Wednesday, 5 November 2014

-Raya Di Zoo Taiping-

Assalamualaikum

Dah macam ramai sedara mara plak kat situ kan..Sampaikan raya pon nak g Zoo..Haha..Bukan apa.saje je nak menghabiskan cuti Raya Korban dari duduk je kat umah tak buat ape kan. At least ade jgk aktiviti nak dibuat.







Planning punya planning dah sampai tgh hari baru decide nak g mane..Hahha..Last2 sampai2 je terus amik keputusan nak g night safari jer..dah petang sampai..nak masuk tgk ape???..Baik masuk mlm je. Dapat jgk merasa tgk menatang2 mlm2..

Tunggu punya tunggu punya tunggu..Dengan anak buah aku yang x menyempat2 nak naik keta tapi die tu(mengganti abang die jgk dulu) akhirnya dpt jgk naik..Ramai jgk org mlm2 pon..Tapi xde ape pon yg menarik sebenarnya masuk zoo malam2..Sebab x nmpk ape pon..Hahha..nak kena perati betul2 baru boleh nampak batang hidung menatang..Baru batang hidung je..kikiki..




Ni Budak yg sentiasa buat muka xde perasaan

Yang anak buah aku plak punya semangat nak naik keta tapi last2 die megholoh atas tu..Nengok menatang ape mcm tu..Huhu..Tapi boleh lah nak enjoy2 suka2 g tgk night safari kan...Cari pengalaman kan..Tapi bagi aku masuk zoo waktu siang lagi best dari malam...  ;-)




*** Budak yang paling semangat sekali hari tu***



Bersungguh tiup wisel



*** Saat Menunggu giliran naik train..Cer tengok muka budak x sabar tu***



*** Dah habis pusing posing dulu..pastu baliklah dah mlm***


Peminat setia seladang












No comments:

Post a Comment